Blog

Chestnuts roasting on an open fire..

Nå er det adventstid!  Og om vi klarer å komme unna stresset, klarer å senke skuldrene og puste litt innimellom, så er dette den deiligste tiden på hele året!  Selv skal jeg se Karsten og Petras Vidunderlige Jul i morgen og bake pepperkaker senere i uken.  Jeg skal kose meg!

Nå er det ikke Chestnut Brown men Hazel Brown vår nydelige farge kalles, men den passer godt inn med kanel og pepperkaker!  Unn deg et deilig Rustic Shawl eller det lekre settet med Theo Skirt og Theodora Sweater.  Vakkert!

Theo Skirt og theodora Sweater i Hazel Brown.  Matchende Rustic Silk Shawl setter prikken over i'en!

Theo Skirt og Theodora Sweater i Hazel Brown. Matchende Rustic Silk Shawl setter prikken over i’en!
Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *