Blog

Spenning i sofakroken!

Jeg vet hva jeg skal gjøre i kveld!  Sette meg godt til rette i sofaen med god genser, lune sokker, en god kopp te og en skål full av søte, deilige kjeks!  Kom helt tilfeldig over en islandsk krimserie på NRK nett-TV i går og ble helt hekta.  Serien heter Lava og foregår selvfølgelig – på Island!  Spennende å se fremmede omgivelser, og plottet er vel så bra som både britisk og dansk krim, så heng deg på!   De er allerede ferdig med epsiode 1 og 2 på TV, men du kan se de på NRK Nett-TV .  De siste 2 episodene skal jeg få med meg på NRK2 kl 21:30 på torsdager!

Catalina Dress, så myk at du kan nesten ikke tro det!  Gode sokker, te og cookies og jeg er klar for Islandsk krim!

Catalina Dress, så myk at du kan nesten ikke tro det! Gode sokker, te og cookies og jeg er klar for Islandsk krim!
Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *