Blog

Mørke nyheter

Vi er vel alle glade i sort – klassisk, mystisk og passer alltid.  Jeg har funnet en ny sort – nemelig antracite!  Denne fargen er mørk grå og veldig vakker.  Den passer fint til de aller fleste farger – også til sort!

Her ser du høstens luneste kosegenser – Thiril Sweater – i denne fargen.  Med et deilig Rustic Scarf i matchende farge er du varm og god!  Disse fantastiske bootsene fra Helene Westbye er tøffe til, og de er foret med merinoull så du holder deg varm også på bena.  Sleng en Carla Sade veske over armen og så er du klar!  Du finner alle produktene i den nye butikken vår på Fornebu S!

Rustic Scarf, Thiril Sweater og Thea Skirt fra Alpaca Society, Zip Biker Fur Boots fra Helene Westbye og håndveske fra Carla Sade

Rustic Scarf, Thiril Sweater og Thea Skirt fra Alpaca Society, Zip Biker Fur Boots fra Helene Westbye og håndveske fra Carla Sade
Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *