Blog

Alpaca på Aurskog!

Alpaca på Aurskog!

I dag har datteren min og jeg hatt en fantastisk dag på Killingmo Gård i Aurskog!  Kamuflert som kundebesøk, tok jeg jentungen med meg og dro ut på landet.  I nydelig høstlandskap fant vi Killingmo Gård –  en snau times kjøring fra Oslo.  Hovedattraksjonen for oss var de 20 alpakkaene de har gressende ute på jordet men her var det  jammen litt av hvert å fryde seg over!  (fortsetter under bildet)

På Killingmo Gård skjer det litt av hvert!

På Killingmo Gård skjer det litt av hvert!

Det er Kari-Anne Ellingsen som er odelsjenta på Killingmo, og hun tok over gården i 2010.  Hun brukte et års tid på finne ut hva de skulle gjøre med gården, men så traff hun en gjeng med herlige alpakkaer og da var det gjort.  Det var kjærlighet ved første blikk!

I dag har Killingmo Gård rundt 20 alpakkaer i tillegg til hunder, høner, kaniner, esel og ponni (har sikkert glemt noe!)  Sammen med samboeren Geir driver hun nå med alpakka-avl, gårdsbutikk og aktivitetsgård.  Gårdsbutikken Frøken Fiber ligger i det gamle stabburet på baksiden av hovedhuset og er fylt av vakre alpakkavarer fra bland annet oss (les Alpaca Society) og Himmelblaa.  I 2. etasje ligger Stabbursloftet, som kan leies til fest og feiring!

Flere dager i året holder de Åpen Gård med masse spennende aktiviteter og åpen kafè.  Vi fikk servert Kari-Annes vaniljekranser i dag og bare DET er grunn god nok til et besøk!  Gå inn på Killingmo Gårds FB side og like så får du med deg det som skjer!

Tusen takk Kari-Anne og Celine for en kjempefin dag hos dere!

Kari-Anne og datteren Celine gjorde oppholdet til en sann fornøyelse!

Kari-Anne og datteren Celine gjorde oppholdet til en sann fornøyelse!

 

Snasen frøken i Alpakkahagen!

Snasen frøken i Alpakkahagen!

En LAMA!  De har to :-)

En LAMA! De har to :-)

Damene holder syklubb i Alpakkahagen!

Damene holder syklubb i Alpakkahagen!

En ponni!!  Får jeg ri mamma?!!

En ponni!! Får jeg ri mamma?!!

Stabburet, som rommer både butikk, kafè og festlokale!

Stabburet, som rommer både butikk, kafè og festlokale!

Masse fint fra Alpaca Society hos Frøken Fiber!

Masse fint fra Alpaca Society hos Frøken Fiber!

Takk for oss!

Takk for oss!
Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *