Blog

Min Sommer

Min Sommer
Fjell og strand, sommerlig mat og drikke og en god bok (eller tre)

Fjell og strand, sommerlig mat og drikke og en god bok (eller tre)

 

Snart, snart!  Bare noen få dager igjen, så er det SOMMERFERIE!

Flere uker med late dager, sene kvelder og påfølgende sene morninger. Min sommer skal tilbringes både til fjells og ved havet – til og med èn uke utenfor Norden og da våger jeg å håpe på fint vær!  Men det gjelder å ikke legge opp ferien etter finværet, for som alle nordmenn vet jeg at det ikke er oppskriften på en vellykket ferie!  Det gjelder å kose seg uansett vær, og det finnes nok av ting å hygge seg med selv om sola ikke skinner!  Bøker får mye plass i min ferie, og noen utflukter som de minste i familien også setter pris på er et must. Og prosecco smaker like godt til fjells som ved sjøen, inne på hytta som ute på stranden.

Gleder meg!!!

 
Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *