Blog

For late sommerdager (og kvelder!)

For late sommerdager (og kvelder!)
En god kopp te og strikketøy mellom fingrene - herlig!

En god kopp te og strikketøy mellom fingrene – herlig!

 

Sommeren er her!  På tide med sandaler og shorts, is og jorbær!  Vi elsker å sitte ute og få med oss hver solstråle.  Selv når solen er på vei ned, er det godt å sitte ute, tenne noen lys og kjenne lukten av nyslått gress.

Og nettopp da synes jeg det er herlig å finne frem strikketøyet.  Vi har noen enkle styles som selv den mest uerfarne strikker kan få til!

Vår bestselger er Silvia Sweater – en lang og god genser som strikkes med vårt myke garn Alpaca Brushed.  Du strikker med 2 tråder og på pinne nr 7 så her går det unna!  Du finner en kort versjon i tillegg til den originale lange genseren i oppskriften så her er det bare å velge!

Nå har vi også oppskrift på Silvia Sweater for pike!  Oppskriften har str 6/8, 8/10 og 10/12.

Vi har også laget en genser i kortere versjon for vårt Baby Alpaca garn – Cybil Short Sweater.  Dette er en nett og kort genser med 3/4 langt erme.  Men om du ønsker lengre ermer er det bare å legge opp noen fler masker!

For deg som foretrekker jakke, vil vi anbefale deilige Selma Jacket!  Den er superenkel å strikke og har deilig hette på (du kan også droppe å strikke hetten).  Velg om du vil strikke den i 2 tråder Alpaca Brushed eller 1 tråd Baby Alpaca/1 tråd Alpaca Brushed!

Alle  modellene våre strikkes sidelengs, dvs at maskene du legger opp er lengden på plagget – ikke bredden.  Dette forhindrer plagget i å sige og bli for lang, og gir mer fleksibilitet i bredden i og med at plaggene (dame) er one size.

God strikkelyst!

 

Foto Alpaca Society: Jorun Nymo / Eva Sunde

 
Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *