Blog

Vive la France!

Paris - je t'aime!

Paris – je t’aime!

 

Full av inspirasjon og fremdeles litt svevende etter helgens herlige utflukt, frister jeg i dag med ferske, deilige croissants og en nydelig kopp kaffe fra illy!  Legg til La Tour Eiffel og noen blomstrende trær og lykken er komplett.  Ja, selv 2 dager med kø i Disneyland kan ikke ta gleden fra meg – dette var en sann vitamininnsprøytning!  Men kaldt var det, og jammen var det godt med Alpaca i kofferten!  Jeg bodde i Gisela Tunic og brukte den over både stretch jeans og hvite piratbukser – begge deler var kjempefint!  Rustic Silk skjerfet var også med – de av dere som følger oss på Facebook har kanskje allerede lagt merke til det.

Bonne Journée!

 

Foto Alpaca Society:  Jaorun Nymo / Kate Donic
Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *