Blog

Sky Blue – I love you!

Sky Blue - I love you!

Sky Blue – I love you!

 

Kan det være sånn at sommeren faktisk er her?!  Det er nydelig temperatur her på Østlandet, og for noen kvelder siden hadde vi lummert vær med herlig lyn og torden!  Hortensiaen blomstrer i hagen, flere strandbilder dukker opp på Facebook og fryseren fylles opp med iskrem (namm)!

Det er ikke bare Alpaca her hos Alpaca Society, vi har også noen modeller i en fantastisk bomullskvalitet som heter Pima Cotton.  De fleste har vel hørt om den luksuriøse bomullstypen Egyptisk bomull og denne stammer rett og slett fra Pima Cotton!  Her ser dere vår bestselger Diana Sweater i denne kvaliteten.  Florlett og meget behagelig på denne tiden av året.  Super sammen med shorts eller bukser i lin og jeans i hvitt eller forskjellige blåtoner.  Genseren kommer i White, Light Grey, Stone washed Blue (mørkere gråblå farge) og Sky Blue (bildet).  Vi elsker de kule sneakers’ene fra Choli Collection til og så kanskje noen blå negler fra Chanel?  Biotherm bodylotion har fulgt meg siden tenårene – den hører sommeren til!

Foto Alpaca Society: Jorun Nymo.  Øvrige bilder er lånt fra Choli Collection, Blush.no og Living.no (lanterne).
Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *