Blog

Fin (og varm!) til 17. mai!

17may2

 

Da nærmer den store dagen seg med stormskritt! Og så 200 år da gitt – det er noe å feire!

Men værgudene holder stilen de, og det kan være godt med en varm og god jakke på utsiden av finstasen!

Jeg vil slå et slag for Rosita Jacket og Beatriz Jacket – begge vil holde deg både varm og velkledd.  Rosita er litt Jackie O’ inspirert i snittet, med knapper hele veien opp.  Beatriz er endel lenger (se webshop for perfekt bilde) og lukkes kun med en enkel knapp i midjen.  Denne har et veldig flatternede snitt – perfekt for større størrelser!  Begge jakkene finnes i flere farger og Theo Skirt har samme strikk – passer perfekt til.

Om du vil ha leveranse til 17. mai så bestill nå i helgen!

Foto Alpaca Society:  Jorun Nymo / Kate Donic
1 Comment

  1. Reggie

    Yes in paid search Adwords are useful but what about the organic search?The best tool then is The Colibri Tool – first it track your we8#2te&sbi17;s position by keywords – then it suggest your competitors and monitors their sites by keywords or keyword phrases – all in one dashboard – so easy, so fast , so good !

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *