Blog

God 1. mai!

En fridag kan brukes til så mangt...

En fridag kan brukes til så mangt…

 

I morgen er den 1. mai og de aller fleste av oss har fri.  Skal vi tro værvarslerne, blir det en solrik men kjølig dag her på Østlandet.  Da er det tid for lun jakke og en «feel good» bok.  Sett deg ute eller inne, det viktigste er at du sitter godt og ha gjerne en liten go’bit for hånden.  I dag har jeg valgt ut Elvira Jacket, en myk og god jakke i 100% Alpaca Brushed.  Jeg bruker min hele året.  Har tenkt å lese Hens Reunited av Lucy Diamond, og se på mine vakre tulipaner.  Den nydelige lykten er fra Home&Cottage – skulle gjerne hatt den også!

 

Foto Alpaca Society: Jorun Nymo.  Andre bilder lånt av amazon.co.uk, Home&Cottage, privat
Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *