Blog

Våren er her!

Endelig kan det se ut til at våren er her!  De fleste av oss har nytt en solfylt påske og selv om snøen fremdeles ligger rundt oss er det kanskje snart på tide å finne fram lettere sko og legge bort dunjakken?  Men kle ikke av deg for tidlig!  Hold deg god og varm i den skarpe vårluften.

Evita Jacket - kommer i fargene Sand og White!

Evita Jacket – kommer i fargene Sand og White!

Vi har flere deilige modeller i blandingen Baby Alpaca og Lin som er super for denne årstiden og også på de kjølige norske sommerkveldene.

Vår favoritt er jakken Evita – en one size jakke som svinger ut og er flatternede på de fleste og passer til det meste!  Den kommer både i glatt strikk og med små fletter på. Jakken på bildet er i glattstrikk.

Kontakt en av våre forhandlere eller kjøp den på vår webshop til kr. 2499,-

zp8497586rq