Blog

Fine jenter fra Daisy på Vindern!

En av vår Anouska Jacket’s største fan er Daisy på Vindern, og da vi kunne fortelle at vi nok en gang tilbyr den populære modellen i deilige duse vårfarger var det bare å levere full range med èn gang!  Og vi skjønner jo hvorfor – se bare hvor flotte både Kristine og Henriette (fra På Håret Frisør!) er i jakken med matchende Espiga Shawl til!

Kristine og Henriette er kjempeflotte i Anouska Jacket med Espiga Shawl!

Kristine og Henriette er kjempeflotte i Anouska Jacket med Espiga Shawl!

 

Om du ikke har vært innom butikken er du NØDT til å ta deg en tur!  I tillegg til søte og hjelpsomme jenter, har de masse spennende varer: klær til liten og stor, vakre smykker, deilige søtsaker og gode drikker.  Jeg har selv blitt helt hektet på de deilige teene fra Harney & Sons som Daisy har et særdeles godt utvalg av.

 

Kristine fra Daisy i Calandria Jacket.

Kristine fra Daisy i Calandria Jacket.

Følg med på Daisy bloggen så får du med deg nyheter, eventer og gode tilbud!

 
Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *