Blog

Vi lanserer ny webshop!

Endelig er den klar – Alpaca Societys nye webshop!  Etter mye trøbbel med betalingsløsninger og feil i varebeholdning gleder det oss å kunne tilby våre kunder en ny og bedre løsning.

Startsiden på Alpaca Societys nye webshop!

Startsiden på Alpaca Societys nye webshop!

Her finner du nå vårens nyheter til dame, baby og barn og vi fortsetter salget på dame en stund til.  En annen nyhet er at vi nå også tilbyr salg av det deilige garnet vi bruker i vår chunky kolleksjon Alpaca Brushed. Vi kan foreløpig tilby 5 vakre farger.

På vår nye webshop tilbyr vi postoppkrav, betaling via Paypal og i løpet av mars vil også betaling med kredittkort (Mastecard/Eurocard og VISA) bli tilgjengelig.  Og nå er det mulig å bestille våre deilige plagg om du bor utenfor Norges grenser!

For å feire lanseringen av vår nye webshop, gir vi alle våre kunder 25% rabatt på alle vårens nyheter for dame samt kolleksjonen for baby og barn!  Legg inn kampanjekoden LANSERING i din bestilling og rabatten trekkes automatisk fra i kassen.  Tilbudet gjelder til og med søndag 10. mars

Velkommen til en hyggelig handel!

zp8497586rq