Blog

RØST – Bergen

På bryggen i Bergen ligger en fantastisk perle av en butikk. De har interiør og klær, og de verdsetter god kvalitet og fine materialer. De tilbyr det beste av hva skandinavisk design har å by på. Denne butikken er en av de største Alpaca Society forhandlerene i Norge, og det er vi veldig glade for!

.

Vi anbefaler alle i Bergens området til å stikke en tur innom de hyggelige jentene på Røst!

.

2 Comments

 1. Renate

  På bilde nummer 2 fra øverst: det beige skjerfet, er det alpaca society? Og er det likt det fra høsten 2011? finnes det i svart? pris? størrelse:)? så veldig fint ut:)

  Renate

  :)

 2. alpaca

  Hei Renate!
  Ja, det sandfargede skjerfet kalles Woven Classic og er fra oss! Vi har hatt en type tidligere som er tykkere enn dette så når du sier høsten 2011 kan det være det du refererer til. Denne versjonen – som ikke er så tovet og tykt, kommer også i svart til høsten.

  Mvh
  Eva

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *